Pedagogiskt pris?

Fick ett telefonsamtal från utbildningsansvarige i Studentkåren igår. Hon sa att jag hade blivit nominerad till priset för bästa läraren på Högskolan Väst i år! Jag blev verkligen lycklig över detta besked eftersom jag har slitit ganska hårt i flera år för att ge mina studenter en så bra tid som möjligt under de år de tillbringar på skolan. Nu är det såklart inte bara jag som har blivit nominerad, jag skulle gissa på att det är minst 3 till som har blivit det, men bara att bli nominerad till ett sådant pris känns otroligt bra! Nu är det bara att vänta. Jag vet inte hur de väljer ut någon vinnare, men jag har hört att det beror på formuleringen som kommit från studenterna. På måndag kommer hon från studentkåren för att intervjua mig. Ska bli spännande att se vad hon kommer att fråga om. Hoppas att jag vinner! Det hade varit tokskoj! Att bli nominerad känns även det väldigt uppskattat!

Postat under: Jobbet