Nyinstallerad laptop

Jag tröttnade (som vanligt) på att köra Windows. Enda stället där jag inte har Mac OS är på min gamla laptop, som av naturliga skäl inte kan köra OS X. På laptopen har jag under ett tag kört Windows XP, men tröttnade som sagt. Jag ville hellre köra Ubuntu Linux på den eftersom detta ur de flesta vinklar är ett bättre operativsystem.

Dock behöver jag i alla fall en liten Windowsinstallation på min laptop för att kunna köra Counter-Strike på den, det enda program jag saknar från Windowsvärlden. Jag installerade en Windows XP på den (fullständigt minimal utan några extra program man inte behöver (som Office och sånt). Nu är den färdig, konfigurerad och klar och funkar kanoners!

Har suttit hela dagen hittils med att arbeta av en massa gamla grejjer som har samlat på sig i maillådan, speciellt under tiden vi var i Turkiet. Det var en hel del jobb, men nu är det mesta av det borta äntligen.

Ubuntu

Postat under: Jobbet