Lysekil

Idag söndag vaknade vi upp till ännu ett superväder och bestämde oss enkelt för att inte spendera den hemma. Vi drog ut till kusten, denna gång till Lysekil. Vi hade inga planer från början att direkt hälsa på föräldrarna, men när vi kom halvvägs dit kom vi på den lysande ideen att ringa till dom och ta med dem ut till stan. Hade väl egentligen tänkt att vi skulle spela lite minigolf allihop, men det var stängt så det blev en del promenerande runt på stan i stället. Solen sken som sagt och det var jättegott väder i solen. Förr var det om jag inte minns fel bara GB glass överallt, men nu finns det ju flera sorter att välja på. Alla ställen har sin favorit. Kommer inte ihåg vilket märke dom har vid kajen i Lysekil men de har i alla fall en glass med cheese-cake smak som man inte bör missa!

Nu är det en ny jobbarvecka som börjar och efter den här helgen är jag laddad på vad som helst! Pappa ville att jag skulle åka dit och hjälpa till och tvätta huset inför den stundande husmålningen, så jag åker dit imorgon igen.
Lysekil

Postat under: Hemma