Hemma igen

Det känns inte så bra att vara hemma. Visst är det kul att vara hemma bland sina alldeles egna saker, men på nåt sätt lämnar man liksom hjärtat kvar på semestern! Vi hade en fullständigt lugn dag hemma och packade upp grejjerna. Ovanligt snabba var vi med det! Mat fick bli pizza för det fanns absolut inget i kylen som inte hade gröna växter på sig. På kvällen kollade vi in 24 och Prison Break-avsnitten vi hade missat och såg dessutom på Melodifestivalen. Klart Rock ’n roll att Lordi vann! Med lite tur blir det mycket heavy Metal på nästa melodifestival i Finland! Kul att Bosnien kom på en tredje-plats och att Sverige landade rätt bra oxå. Tror nog i och för sig att Carola hade placerat sig bättre än 5:a om hon hade sjungit på svenska. Det är ett helt annat flyt i låten på svenska än i den engelska översättningen, för översättning är precis vad det är. Det hörs.

Postat under: Hemma