Grums och Hans fyller 40!

I lördags var vi i Karlstad, eller rättare sagt i Skattkärr, för att fira mina gamla kompisar Grums och Hans som både fyllde gubbar, nämligen 40. Det var ett bra kalas trots att Grums tydligen hade glömt av att ta med sina Dana Dragomir-skivor. Killen hatar verkligen panflöjt, så jag var rätt säker på att han skulle ha tagit med sig minst en skiva med henne.

Grums hade dessutom passat på att köpa bil, något som förvånade mig eftersom han är en bilhatare av stora mått! Han hade krockat den på fredagen genom att köra in i ett mitträcke på vägen, och när han står där och ska byta sitt trasiga däck, kommer det en polisbil,
två ambulanser, en akutbil och två brandbilar! Han undrade vart de var på väg och blev rätt förvånad när de var på väg till honom! Hahaha! Det verkar som om någon trott att det var en seriös olycka och larmade allt som fanns! Det kom till och med in i både Nya Wermlandstidningen i Värmlands Folkblad, de två största tidningarna däruppe! Hahaha!

Postat under: Hemma