Gokart med gnorpengänget!

Crille regerade och kom först i mål! Det var första gången jag körde gokart men inte den sista! Fy fasiken va kul det var! Att köra SAAB hem kändes riktigt sugigt. Hade ingen aning om att väghållningen i min bil var så dålig!

Gokart var dunderkul verkligen. Bilarna är rätt så snabba och man kommer upp i cirka 70 på raksträckorna. Att luta sig utåt i kurvorna kändes först lite onarturligt men man kommer in i det. Ratten svarar direkt och fullt rattutslag har man efter att ha rört ratten ett kvarts varv! Bromsarna nyper totalt och man har bredställ genom kurvorna. Härligt!

Ställningen i racet blev som såhär:
1. Christian (Loverboi)
2. Rickard (Mr. Pink)
3. Mike (Gaylord)
4. Krister
5. Eagle (Bagg-Ove)
6. Magnus (The Kock)
7. Andreas (CorTex)
8. Peter (S.W.A.T)
9. Johan (Bagg-Arne)
10. Christoffer (Calfboy)
Gokart

Postat under: Hemma