Fredag i Turkiet

Denna fredag var faktiskt vädret inte soligt och varmt som det hittils hade varit varje dag, utan snarare lite molnigt. Visst var solen och molnen framme växelvis, men det var kanske inte helt perfekt att ligga på stranden så istället tog vi en tur runt på stan och handlade lite grejjer. Bland annat annat köpte jag ett 18-pack med strumpor för 100:-! Det gick säkert att pruta på det, men det kändes liksom lite onödigt med tanke på att jag betalade 100:- för ett 3-pack här hemma före vi åkte.

Vi ville oxå köpa lite tuffare handdukar att ha på stranden och vi hittade en affär som sålde ganska coola. Jag köpte en med Simpsons och Suzana en med Tweety på. Killen i affären ville ha 26 euro för min Simpsons! Hahaha! Helt osannolikt. När vi gick ur affären var han inte glad på mig för jag köpte den för 5 🙂

På kvällen gick vi ut på ett ställe som enkelt är det största jag någonsin har sett! Golvytan var nästan stor som en fotbollsplan och inredningen var superhäftig! Musiken dunkade på rätt bra och stämmningen var hög! Stället var byggt i 3 plan med bara himlen som tak till hälften. Det var verkligen ett tufft ställe! Synd bara att en 25-centiliters öl kostade 70 spänn! Gah!

Fredag

Fredag

Postat under: Hemma