Äntligen fredag!

Efter en hård och innehållsrik vecka är det äntligen fredag! Yes! Veckan har varit slitig med mycket arbete, främst i form av webbkursen, men nu är det då fredag och snart slut på arbetsdagen. Det känns…. ganska bra! Gjorde en liten miss på torsdagens pass som jag hade igår. Jag hade gjort ett bra pass och suttit halva torsdagen med att fila på detaljerna. Då fick jag plötsligt iden att titta på min kursplanering. Ooooops! Jag hade jobbat på NÄSTA veckas pass! Fick koda PHP så det blödde hela torsdag eftermiddagen ochj skriva slides men jag hann i god tid och kunde göra passet utan större problem.

Vädret är idag helt lysande, solen skiner och det är en riktigt härlig varm doft i luften. Vi ska baka en paj om en stund och åka till Classe och Therese för att sitta på deras veranda och kolla på kvällssolen. Det blir nog inget blodigt för dom skulle upp tidigt och åka till ett bröllop imorgon.
Sol

Postat under: Hemma