Ankomst till Turkiet

Vi började hemifrån runt klockan 15 för att hinna med planet klockan 17 och resan dit förflöt utan problem. Det kändes härligt att lämna Sverige! Som dom säger i Sällskapsresan: ”Svensken reser inte till någonting, han reser från någonting.” Ett av de bättre citat jag vet om! Vi kom fram till Antalya som är den stora staden i södra Turkiet sent på natten efter en två timmars bilresa och kom fram ganska sent till hotellet i Alanya. Det första som slog oss var hur stort och fint hotellet var! Rummet, eller rättare sagt rummen, var alla stora och fina och balkongen var i en klass för sig! Marmorerad och mätte 7 * 3 meter! Tjoho! När vi tittade in i kylen hade personalen satt in två tallrikar med lite kvällsmat till oss. Vi tyckte att maten på tallrikarna var helt fantastiskt, men lite senare insåg vi att vi inte hade sent någonting ännu.

Ankomst

Postat under: Hemma