Andra dagen i Turkiet

Den andra dagen tyckte vi att det var dags att göra nåt seriöst åt våra bleka svensk-färgade kroppar så det fick bli en heldag på stranden. Efter en suverän frukostbuffe gick vi direkt till stranden och stekte oss hela dagen. Vattnet var precis i rätt temperatur! Det var så varmt att man kunde ligga och slappa hur länge som helst, men ändå svalkande efter en timme i solgasset.

Framåt 5-draget när det var dags att gå från stranden gick vi först till en massör och fick oss en helkroppsmassage med ansiktmask. Man blev helt masserad och det kändes verkligen att alla år framför datorer bara försvann in i tomma intet. Efter massagen och ansiktmasken kändes huden om möjligt ännu bättre än efter gårdagens turiska bad!

Vi promenerade hem, det tar cirka 7-8 minuter från stranden till hotellet, och låg där hemma i sängen och läste lite ur Änglar och demoner respektive Da Vinci koden. Lite senare kände man på lukten att grillen nere vid buffen var startad och vi gick ner för att äta en bit mat. Buffen var helt otrolig! Till maten var det livemusik, det var det varje kväll, och denna afton var det dessutom en läder-show. Det var nån strandraggare från 80-talet som har en butik och han hade en modeshow med de alster som han har i sin affär.

Andra dagen

Postat under: Hemma