Storstädning!

Idag har det varit stora storstädardagen. Allt har fått sig en tillputsning. Jag började med bilen och skrubbade den (ett sant nöje för övrigt) och Suzana satte igång här hemma. När man inte har storstädat på ett tag verkar det som om man aldrig har gjort det, eller hur! I varje hörn verkade det ligga gammalt damm, men nu är allt borta. Sitter nu och smaskar på den sista biten Tiramisu som Suzana gjorde igår. Fy fasiken va bra den blev!

Testade även idag att spela lite gitarr. Letade runt som en galning efter min stäm-apparat, men den verkar vara borta sedan länge. Jag gick gå på känn för att hitta ett E, men det gick inget vidare. När jag var klar lät det lite väl mycket deathmetal faktiskt! Inte för att det är fel i sig, men när man ska spela punk (som är det enda jag spelar) låter det inget vidare en oktav lägre än det var tänkt. Var istället tvungen att använda telefonluren för att få fram tonerna, men det funkar ganska bra!

Postat under: Hemma