Ministry of Sound – Maximum Bass 2 (2006)

Ministry of Sound kommer här tillbaka med den andra utgåvan av sin Maximum Bass-serie speciellt avsedd för folk som gillar bra drag i basen! Skivan, som är en dubbel-CD med 40 låtar, innehåller ett spektrum av härlig dansmusik. På skivan finns allt från galen techno till rap och en hel del drum ’n bass. Den här skivan kommer verkligen att sätta din stereo på prov! Det här är inget man lyssnar på i MP3-spelaren, det här skall höras på ett dansgolv, eller i minsta läget hemma med ett par stora sköna högtalare!

Första skivan innehåller spår av bland annat Mattafix, Savage, Missy Elliot, Akon, Gorillaz, Ciara, Fat Joe and Chingy. Andra skivan har mixats av Klaus ”Heavyweight” Hill och innehåller spår av bland annat Freeform Five vs Mylo, MIA, Plump DJs, Pendulum och Klaus ”Heavyweight” Hill själv. Den här skivan erbjuder vilket dansgolv som helst ett härligt party-gung!
Maximum Bass 2

Postat under: Musik