Hårdrockspub på kåren!

Igår gick hårdrockspuben av stapeln på kåren i Trollhättan. Före detta hade jag fixat en terapistund för DS-studenterna och var i en datasal på skolan där jag hade satt upp lite projektorer, hade med mig min XBOX och sånt. Det var jädra kul faktiskt! Det blev inte så hemskt mycket vettigt gjort, men å andra sidan var det inte heller meningen. Anledningen till terapistunden var bara att ha lite kul och att knyta sociala kontakter mellan DS-studenterna.

Runt klockan 8 lade vi ner verksamheten och gick till kåren för att gå på hårdrockspuben. Det var skitbra! Bara hårdrock ur alla högtalare, och ett riktigt bra band som spelade klassiska hårdrocks-covers. Jag headbangade så jag har riktigt ont i nacken idag!

Nacken är för övrigt inte den enda kroppsdelen som klagar på gårdagen; huvudet i sig har en del att säga till om oxå idag! Ajajaj! Det är tydligt att man låg på topp igår! Mina kära studenter har en förmåga att bjuda på öl till mig! Ibland (vid speciella tillfällen) få man bjuda tillbaka oxå.

Av förklariga skäl har dagen gått lite i en dimma, hade egentligen tänkt att hälsa på föräldrarna idag för att pappa fyller, men så gick han och blev magsjuk stackarn! Själv har man spenderat hela dagen i morgonrock och väntar på Suzana. Hon åkte idag från Banja Luka och kommer att komma hem imorgon runt klockan 15 till Göteborg. Skall bli härligt med lite sällskap här hemma igen!
HÃ¥rdrockspub

Postat under: Hemma, Jobbet