Datorn har kommit (äntligen)

Efter att ha gått i väntans tider under en alltför lång tid kom nu äntligen min nya dator till jobbet. Att förlösa den ur sin kartong kändes fantastiskt. Antagligen har jag överdrivet det här med ny dator på jobbet en aning, men det är en sån sak som varje datanörd av rang lär sig att ignorera!

Mina jobbarkompisar passade naturligtvis på tillfället att skojja lite och hade ritat en iMac på kartongen och satt den framför min kontorsstol. Under onsdagen ska jag sätta igång att installera mina program på den sedan är den fit-for-fight. Nästan i alla fall. Jag har beställt en mini-dvi till vga-adapter så att jag kan använda den tillsammans med min trevliga 21-tums Silicon Graphics skärm. Ska bli mäktigt härligt att kunna lägga alla jädra toolbars och verktygsfält i Flash, Dreamweaver och Photoshop på en skärm och jobba på den andra!
iMac

Postat under: Teknik