Ciscokonferens

Idag har då den beryktade Ciscokonferensen hållits här på skolan. Det har varit ett himla jobb och vi har involverat väldigt många personer. Alla har hjälpt till på något sätt; allt ifrån att fixa vägskyltar till att fixa namnlappar till alla den inblandade. Jag skulle bland annat fixa iordning filmen och jag satte med lite hjälp upp en projektorduk i ljusgårdens övervåning. Det blev ganska bra, men det hade verkligen inte skadat att ha en lite mer ljusstark projektor efterssom bakgrundsljuset var ganska kraftigt.

Jag vaar på ett spännande pass som handlade om Cisco Self Defending Network, som är en teknik för att snabbt hitta och åtgärda problem av säkerhetsmässig karaktär som kan inträffa i ett nätverk. Talaren hette Henrik Bonnelycke och presenterade ett mycket genomarbetat material. Klart bra tal!
Cisco

Postat under: Jobbet