Åkte till Norge

Jag och Suzana spenderade helgen i Norge med Henric och Cecilie. Eftersom vi inte ville chansa på att nåt dumt skulle hända med bilen tog vi bussen upp såhär alldeles före vi byter den. Den går från Torp till Oslo för 190:-, klart okej pris. Bussresan däremot var ingen höjdare, stentråkigt. Väl uppe i Norge promenerade vi lite och sedan åkte hem till bror och Cecilie.

Deras renovering är i princip färdig och det syntes tydligt att han är kock och hon jobbar som inredare/köksutrustningsförsäljare! Deras lägenhet är som klippt och skuren ur en katalog! Vart man än tittade var det superdesignade grejjer och extremt funktionellt. Riktigt lyckat! De har verkligen lyckats att kombinera stil med funktion. Åkte ut på stan på fredagkvällen och tog några öl på ett av Oslon alla hippa ställen och somnade sedan gott!
Norge

Postat under: Hemma