Åh min gitarr, en trogen vän

Nope! Jag har inte blivit Sven-Ingvars fantast, men igår hände det! Efter det att min gitarr spenderat 5 nästan 5 år i exil i en kompis källare slog jag igår till och hämtade den. Gitarren var precis lika vacker som förra gången jag såg den och alla strängar var på plats. .Har inte spelat på ganska länge, bortsett från den lilla stunden jag spelade i Thomas studio. Jag blev själv lite förvånad över att jag fortfarande kunde spela lite, men där finns det en del att önska.

Förra gången jag spelade var jag helt insnöad på Bad Religion och Ramones så det enda jag kan spela är just detta! I och för sig är det inget fel i det; både BR och Ramones är härlig musik som man kan spela hur mycket som helst men det har ju kommit några nya favoriter p himlen sen dess. Nu skall jag träna in låtar med Sabaton, Linkin Park och lite mer Entombed. Äh, förresten. Inte Entombed. Det är jobbigt att spe4la Entombed för av förklariga skäl låter det inte så bra om man inte stämmer ner gitarren två oktaver, och jag vet inte om jag har lust att stämma ner gitarren stup i kvarten.

I alla fall, detta ska bli skoj! Det är alltid härligt att hålla på med en hobby som inte involverar datorer (jo, du läste rätt). Undrar förresten hur Suzana ställer sig till att höra Sabaton på krastrig gitarr förresten? Den som lever får se.
Stratocaster

Postat under: Hemma