Utlåst!

Detta blir ett lite annorlunda inlägg. Jag skriver det nämligen i trapphuset utanför min lägenhet! Anledningen till detta är som följer: Tidigare idag hade jag ett par gästföreläsningar tillsammans med två andra lärare. Med största sannolikhet råkade en av dessa lärare få med sig MINA nycklar hem! Jag har inte lyckats att få tag på någon av lärarna på telefonen och sitter nu utanför dörren och väntar på låssmeden. Hoppas bara att nycklarna dyker upp imorgon!

Naturligvis händer en sådan här grej när Suzana är bortrest och inte kan släppa in mig. Vi brukar dessutom ha ett par extra nycklar hos en kompis men av någon anledning, kommer inte på vilken, har de lämnat tillbaka nycklarna. Antagligen var det väl någon gång som vi behövde ett extra par antar jag. Just nu känns det i alla fall som om det vore mycket bättre om någon annan haft nycklarna hit.

Hatar när sådant här händer!

Postat under: Jobbet