Photoshop försenat

Detta verkar vara förseningens tider! Först meddelade Microsoft för ett par dagar sedan att deras Vista inte kommer att finnas tillgängligt förrän första kvartalet 2007, en nyhet som MacWorld slog upp som ”Microsofts present till Apple”. Detta med anledning av att den största delen av alla datorköp görs under de sista månaderna på året vilket kommer att göra att många kommer att välja Apple istället för en ny Windowsdator.
Vidare meddelar Adobe idag att de inte kommer att släppa Photoshop CS3 förrän under andra kvartalet 2007. Anledningen till att jag väntar på CS3 är att det kommer att bli den första CS som är levererad som Universal binary, formatet som körs på de nya Intelbaserade Mac’arna, en sådan som kommer att bli levererad till mitt skrivbord på jobbet i nästa vecka (MUMS!)
Detta med att Photoshop CS3 inte släpps förrän våren 2007 är minsann inga glada nyheter för mig eller alla andra grafiskt intresserade personer inom den ”nya” Mac-världen!

Postat under: Program