Ny telefon

Tittade lite väl djupt i katalogerna som kom med posten och insåg snabbt att jag behövde en ny telefon. Eller snarare var det väl så att jag ville ha fler funktioner i telefonen. Min gamla var alldeles lysande och hade allt man kunde önska sig, om det nu var så att man ville ha den att ringa och SMS’a med. Jag ville istället ha något med lie fler funktioner.

Valet föll på en SonyEricsson K750i. En alldeles lysande telefon med allt som behövs. Den har en helt okej 2megapixels kamera med autofukus, synkar Adressboken och Kalendern kalasfint med Mac’en via Bluetooth och har en lysande fin MP3-spelare. Visserligen fick jag köpa en Bluetooth-adapter för att få den att prata med Mac’en, för USB-stödet var inte direkt fantastiskt.

Måste dock köpa lite mer minne till den för det blir snabbt fullt. Jag komprimerar MP3 låtar till 32 kbit nu! Laddade hem cirka 1 gig grejjer till telefonen, bland annat 3500 spel och sånt 🙂

Fixade även ett program som konverterar vilket videofilmsformat som helst till 3GP, som använder en .H263-komprimering som telefonen använder. Skall bli najs med mer minne så man kan lägga in 24-avsnitt på telefonen och kolla på när man går till jobbet!
Min K750i

Postat under: Teknik