Ny jobbdator

Jag pratade med Mats och han ska tydligen beställa min nya dator till jobbet idag. Tanken var att jag skulle ha en iMac 17-tum, men senaste veckan har iMac 20-tum sjunkt i pris till ungefär samma nivå som 17-tummaren kostade förut. Jag frågade Mats om det fanns en chans att få en 20-tummare istället för en 17 och han skulle kolla på det.
Annars frågade han om vad jag tyckte om en Mac Mini istället. De nya har Intel Core Duo-processorn och det är inte ens sjyst att jämföra en ny mini med Core Duo med den gamla med en Power PC G4. Efter ett kort tags övervägning valde jag hellre i sådana fall en 17-tums iMac än en Mini med 19-tums skärm. Jag jobbar ju en hel del med Photoshop, Flash och Dreamweaver så jag vill ha snabba diskar och ett bra grafikkort.
Hoppas nu bara att datorn kommer snart. Börjar känna mig som ett barn på julafton här!

Postat under: Teknik