Lite för mycket jobb

…för min smak har det varit ett bra tag nu. Gjorde misstaget att räkna lite på hur mycket jag egentligen jobbade, och det borde jag inte ha gjort! Skall föreläsa 1150 timmar om året, och delat på 4 ger det cirka 290 timmar per läsperiod. Jag jobbar 664 i denna läsperiod, och det börjar kännas nu. Sitter fasiken och jobbar från 8 på morgonen till efter midnatt sedan ett tag tillbaka och börjar nästan bli orolig för att bli utbränd av det. Ljuset i tunneln är dock att perioden snart är slut. Har en heö del tentor att rätta i ett par kurser + allt annat administrativt bjäfs runt det där, men när det är klart kan livet börja igen!
Jag kommer då att ha min kvällskurs på torsdagarna (som visserligen kräver en del jobb) och examensarbeten och gästföreläsningar, men det kommer ändå att bli bli så jävla mycket skönare! Kan knappt vänta tills detta är klart.

Postat under: Jobbet