HV71 vann i Karlstad

Idag spenderade jag kvällen på O’Leary’s för detär det enda ställe jag känner till som sänder matcherna i Elitserien på storbild. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli någon större fröjd att titta på matchen HV71-Färjestad med tanke på den utklassning som HV utsattes för i den förra matchen på hemmaplan.

Det var Färjestads match, som HV snöpligt ”stal” från värmlänningarna. Vid 2-0 hade FBK ett stolpskott. Även vid 3-3 hade FBK ett stolpskott. powerplay passade HV:s Mika Hannula på att styra in Lars Jonssons skott, 4-3 med 38 sekunder kvar. Matchen slutade 5-3 sedan Björn Melin gjort det sista målet i tom kasse. HV leder nu SM-semifinalserien med 2-1 i matcher i bäst av sju och har läge att avgöra på hemmaplan nu när HV spelar två hemmamatcher i rad. Det är bara att hoppas på det bästa!
HV71

Postat under: Hemma