Foto av kabelmärkningar

Idag har jag och Suzana spenderat halva dagen med att ta foton av de kabelmärkningar till Gekabs hemsida som vi behöver. Det har varit en pärs att få ta foton på de där små platsbitarna. Hur man än gjorde blev det antingen suddigt eller blänk efter blixten men nu lostnade det för oss. Vi var på skolan i telebild-salen och där finns massor med ljus. Vi hade dessutom stativ till kameran, ett ljusbord, extra fotolampa och en extra halogenlampa!
Hela stället badade i jus när vi satte igång och med alla de ljusresurserna var det inga problem alls att ta perfekta bilder till hemsidan! Vi tog ett hundratal kort i alla möjliga positioner och nu har vi Photoshoppat resten av dagen och fixat till det riktigt bra. Ta gärna en titt på Gekabs hemsida för att kika vidare!
Vi fotar kabelmärkningar

Postat under: Sajter