Datorn kommer

Min nya jobbdator, en iMac har idag blivit beställd! Helst skulle jag velat ha 20-tummaren, men det blev en 17-tummare istället. Ingen fara. Jag är lycklig över detta som ni kan förstå!
Jag hade tänkt att använda dubbla skärmar, så det blir en iMac 17 tum och min härliga Silicon Graphics 20-tummare bredvid varandra. Det ska bli så jädra härligt eftersom jag jobbar en hel del i Flas och Photoshop och där behövs det så mycket skärmyta som möjligt.

Det kommer nog at ta ett litet tag att vänja sig vid att arbeta med dubbla skärmar, men det är en uppgift som jag mer än gärna utför!
Leveranstiden på den nya iMac’en är från Apple satt till 3-4 dagar, så med lite tur kommer den före helgen. Jag kommer definitift att uppdatera mina inlägg på den här fronten!
iMac

Postat under: Jobbet