Länge sedan sist!

Nu har jag inte skrivit av mig här på ett bra tag verkligen! Mycket har hänt sedan sist. Det mesta av fritiden har denna långa tid gått åt till att bygga ut gnorpen.com, som vid det här laget har blivit en ganska seriös plats för oss små CS-spelare. Allt fler förslag kommer in på vad som kan göras där och jag skriver tillägg och gör nya funktioner i parti och minut!

Andra grejjer är att mina kurser nu startat igång på allvar, då specieellt Dreamweaverkursen som går på kvällen. Har kört två pass på kursen och imorgon är det dags för det trecdje. Vi har fortfarande inte börjat att använda Dreamweaver i någon direkt utsträckning, men vi håller på med en texteditor. Det är ju som bekant viktigt att känna till hur HTML fungerar före man kan använda ett grafiskt verktyg tycker jag.

Postat under: Jobbet, Sajter