Kursstarter

Idag har då äntligen kurserna startat igång igen och för min del innebär det Strukturerad programmering med C, Säkerhetsarkitekturer och Informationssäkerhet samt Webbproduktion med grafiska verktyg. Mitt schema är ganska fullpackat. Utskrivet blev dete en bra bit över en meter

Har gjort om en hel del i labben för C-programmeringskursen och har pratat med tidigare studenter och dom tror att det var en bra förändring jag gjorde.

Säkerhetskursen komemr att gå på samma sätt ungefär som den gjorde förra gången och det stora jobbet kommer att bli på Dreamweaver-kursen. Den har ju inte gått förut så det blir alltid en himla massa jobb då. Har visserligen det mesta av det teoretiska materialett klart, men jag har tänkt att ha en betydligt tungre praktisk vinkel på kursen än förr när den hette Konstruktion och design av webbplatser.

Detta ska bli en kul läsperiod trots att den kommer att bli ganska innehållsrik!

Postat under: Jobbet