Gnorpen.com

Jag har under ett bra tag hållit på att skapa en ny webbsajt. om bekant håller jag och några kompisar på att spela Counter-Strike som tidsfördriv, men jag tyckte att den gamla sidan jag satte ihop var lite FÖR tråkig. Efter att ha funderat ett bra tag kom jag fram atill en hel del roliga grejjer som kunde vara på vår sida!

Dreaweaver-verkstaden jobbade för högtryck här hemma och en relativt fäärdig version blev klar efter ett bra tags utveckling. Det är enkelt att göra så att det funkar, men att å det säkert och lättanvänt är en annan femma! När sidan började närma sig klar-stadiet kom jag på den lysande ideen att skapa en alldeles egen domän till oss; sagt och gjort: jag reggade Gnrpen.com!

Har till och med delat ut lite epost-adresser till några. Ett alias jag själv har är till exempel loverboi@gnorpen.com. Klart kul, och många ”mogen-poäng” till mig!

Sajten kan en hel del, den har till exempel registrerade användare med krypterade lösenord, filuppladdningar och en himla massa statistik om speladet. Man kan dessutom skriva egna inlägg som kommer upp på ett forum-liknande maner på förstasidan. Jag är nöjd!

Postat under: Sajter