Liseberg

Igår kom Taca och Mila och det blev en lite stressig dag med många grejjer på gång! Vi hämtade dem på flygplatsen och körde sedan hem en stund. Det var jättekul att träffa dom, det var ju enn halvår sedan sist. Väl hemma satte vi igång att möblera om lite för att få in sängen i datarummet. Det var inga problem.

Efter en stund hemma åkte vi iväg till Göteborg och till Liseberg. Att hitta parkering var värre än vanligt. Inte så att vi inte kunde hitta lediga platser, men vi körde fel. Två gånger. Grrrrrrr…. Nåväl, efter ett tag var vi där och hade en massa kul! Galningarna har satt upp 4,4 miljoner ljus i år! Kors! Mila och jag åkte farfars bilar, och hon åkte på lite andra grejjer oxå fast utan mig.

Efter en lång resa hem var det dags att sova, men först var jag tvungen att mantla pappas uppgift att gömma en strumpa med godis till Mila att finna morgonen efter.

Postat under: Hemma