Jympa

Igår hände återigen något mycket ovanligt: jag och Suzana var på ett jympapass på Friskis & Svettis! Det var skitskoj. Jag undrade vad det skulle vara för åldergrupp där, men det visade sig att de flesta var klart över vår ålder, bara 3-4 stycken var yngre. Jag hade faktiskt trott att de flesta skulle vara ubertränade 20-22 åringar, men vi hade tur!

Jag höll ju på med areobics ett par år och trodde att saker som kroppen lär sig faktiskt fastnar. Jag kunde inte har mer fel än så. Visst kunde jag alla grundsteg och sånt, men när det skulle sättas ihop så blev det lite Syntax error på mig verkligen!

Passet var en timme långt och redan efter 10 minuter var vi svettiga. Dock tror jag inte att det kommer att skrämma bort oss därifrån, så chansen att vi kommer att gå dit fler gånger är stor! Det var nämligen jättekul!

Postat under: Hemma