Julafton!

Så var det äntligen dags för julafton! Dagen började trevligt med att Mila hittade sin strumpa med godis jag fixade kvällen före. Resten av dagen har varit full av grejjer och det har inte blivit mycket tid att vila förrän nu på kvällen. Jag hade lite hjälp av Suzana att fixa iordning julmaten, men vi år inte förrän 5 för jag fixade en ganska ordentlig frukost oxå 🙂

Runt lunch hade vi rätt kul; vi sjöng karaoke! Suzana och Taca satt och skrålade med var sitt pingisrack, som Mila vann dagen före på Liseberg. Hade desutom lite kul under frukosten: Mila råkade tidigare trampa på en pingisboll och jag ville koka den så att den skulle bli hel igen. För att skojja lite lade jag bollen i en kastrull, hällde i kaffe, te, salt, peppar, ketchup, ost, vegeta och skinka och kallade det för soppa. Mila ville INTE äta av den, men jag och Suzana gjorde det. hehehe… Julgranen blev klädd oxå!

Runt fyra kom tomtem a.k.a jag. Efter ett snabbt klädbyte nere i trappuppgången var jag helt ”fit”. Mila blev lite rädd för mig (hihihi) men det var ingen fara. Suzana och Taca tyckte att jag gjorde ett bra jobb.

Efter det var det julmat och vi hade fixat alla nödvändiga tillbehör. Känner ingen anledning att vidare förklara vad det var för något; ni vet det redan antar jag. För att Mila ska kunna visa sina kompisar vad hon gör här har jag skapat en Flickrsida åt henne med alla bilder som vi tar på henne och grejjer hon är med på. Det är vansinnigt smidigt istället för att hålla på att resize’a bilder och maila åt höger och vänster!

Nu är det kväll och vi har fått Mila i säng. Här sitter jag, Suzana och Taca och vi håller på att sippra på drinkar. Jag har hittils gjort två; en med Dooleys, varm O’boy och grädde, och en med gin, Pisang Ambon, lime, grape-tonic och lite citron. Riktigt gott att avsluta dagen med lite uppfriskande att dricka!

Postat under: Hemma