Hur värdesätts en vattenflaska?

Idag ramlade fasa över mig. Jag skulle för första gången på länge stryka lite kläder och redan på första skjortan hände det som inte fick hända. Min sprayflaska med vatten gick sönder. Jag råkade ställa den på strykjärnssladden och när jag sedan tog strykjärnet åkte den i golvet och gick sönder. Jag blev inte bara arg. Jag blev vansinnig! Det syntes nog inte mycket på utsidan, men inombords kokade jag!

Nu kanske någon undrar hur man kan bli så jädra arg över en sån smågrej? ”Vilket I-landsproblem!” Faktum är att jag i nästan 10 år letat efter något så enkelt som en sprayflaska för vatten som FUNGERAR. Jag har genom åren köpt massvis av dom, men det var först för omkring 4 månader sedan som jag hittade ”den rätta”! En flaska vars spray-komponent var så snillrikt utvecklad att den vid minsta beröring skickade ut en moln av vattenpartiklar! Dessutom var flaskan i sig utformad av de finaste formgivare. Den rörde sig SÅ följsamt och det känns som jag nästan förlorat en del av mig själv.

Postat under: Hemma