Flickr

Jag och Suzana har haft en ganska lugn och skön söndag. Största delen av dagen gick åt till att skapa oss varsitt Flickr konto. För er som inte vet vad Flickr är kan jag rekomendera ett besök på www.flickr.com. Flickr är ett webbaserat fotoalbum, och en del av Yahoo. Det är superenkelt att ladda upp sina bilder och det ser bara megasnyggt ut 🙂

DEt finns en Windowsklient om man önskar. Med den är det bara att högerklicka på en lokalt lagrad bild och välja ”Send to Flickr”, så laddas bilden automatiskt upp, resize’as och sånt. En liknande enkel klient finns för Macen. Om man önskar kan man även göra det via sin Flickr-sida. Du kan kolla in våra bilder på Crilles sida eller Suzanas sida

Du kan även själv skapa dig ett konto där. Hör av dig om du gör det, så kan man kolla in dina bilder oxå!

Postat under: Sajter