Flashkursen är slut

Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev här. Det har varit en hel del jobb att göra nu det senaste bill jag lova! Speciellt idag har det varit massvis. Min Flashkurs kom fram till sin sista föreläsning igår och jag var verkligen stolt över att se alla de fina webbplatser som mina studenter hade gjort. Flera av dem har verkligen lagt ner betydligt mer energi på sina webbplatser än de behövde!

Utvärderingen av kursen visade att de alla var väldigt nöjda, men en sak som flera påpekade var att det borde ha varit mer om Flash. Jag tog åt mig kritiken och nästa gång kursen går skall jag dra ner på den allmäna desigbiten med 2 föreläsningar och Photoshopbiten med en föreläsning. Jag skall dessutom lägga in en extra föreläsning så att kursen totalt altså innehåller fyra föreläsningar mer om Flash mot nu.

Idag har jag även suttit med SnapzPro, som är ett skrivbordinspelningsprogram och gjort filmer som visar hur jag gör en del av Photoshop-effekterna i kursen. Vansinnigt bra sätt att sprida information på med sådana filmer. Det är inte bara studenterna som gillar det. För mig är det oxå ett kanonbra sätt att få fram bra info snabbt.

Idag har jag och Linn möblerat om lite på vårt arbetsrum. Vi hade en stor bokhylla vi använt som skräpsamlare i 4.5 år och det var härligt att göra sig av med den. Vi fick dessutom en hel del mer svängrum inne på rummet!

Postat under: Jobbet