Star Wars III – Mörkrets hämnd (2004)

Jag och Suzana kollade precis in Star Wars III, som vi har på DVD. Jag såg den på bio och naturligtvis är det där man ska kolla en sån film. Effekterna är ju helt vansinnigt snyggt gjorda, så hemma i husvrån framför 29-tums-tv’n blir det ju såklart inte riktigt den där sköna bio-stämmningen. Suzana föredrog nog däremot att kolla på den här filmen hemma istället för på bio, för hon somnade (precis som väntat) redan efter en timme.
Jag hade tänkt att vara med och planera lite inför Sci-fi-dagen som vi ska ha på skolan. Tänkte skriva en lista på bra avsnitt och sånt som borde vara med och ge till Peter, som har hand om det lite mer än vad jag har. Jag skulle tro att denna tredje Star Wars-film skulle kanske kunna vara något att köra bland annat!
Jag Star Trek-fantast skall det dock nämnas att jag anser att Star Wars bara är en komersiell efterapning av Star Trek dock!
Star Wars III

Postat under: Filmer