PsychoStats

Jag installerade och satte upp PsychoStats på min webbserver på adressen https://crille.org/cs/stats/. Det är ett mycket häftigt paket som läser av loggarna som genereras när man spelar Counter-Strike och presenterar precis ALL tänkbar statistik om alla spelare, banor, vapen och annat. Man får till exempel oxå upp en träffbild på sig där man kan se var man normalt sett brukar bli träffad, och var man själv brukar träffa andra. Allt för att man ska lära sig att sikta bättre, skydda sig bättre och helt enkelt spela bättre.

PsychoStats skapar en MySQl-databas med en vansinnig mängd tabeller innehållande all tänkbar data. Det var inga problem att installera och sätta upp PsychoStats, det enda jag missade var att installera paketet StatsMe på CS-server. Utan det paketet looggas det aldrig VAR man blir träffad, och då kan således inte PsychoStats rita grafer och träffbilder över ens spel. All anna information fungerar naturligtvis i alla fall.

Game on!

Postat under: Program, Sajter