Ny webbsida!

Jag lanserade igår en ny webbsida, enbart avsedd för mig själv. Sidan finns på http://minne.crille.org och är helt enkelt tänkt att vara som ett minne för mig själv, fast med den stora skillnaden att dessa minneslappar inte försvinner ur huvudet! I alla fall, tanken är bara att ha ett webbaserat system där jag enkelt kan lägga in en liten text, som till exempel en länk eller nån ”komma-ihåg-grej” om jag är nånstans. Jag brukar inte gå runt med Post-It-lappar i fickorna, det skulle oxå vara en lösning, men denna får fungera som en modernare variant än så.
Jag har skapat ett nytt CNAME på crille.org för att kunna ha mitt ”minne” där, men jag funderar på om det verkligen är så himla bra att ha en så massa CNAME flygande runt. Det skulle ju vara precis lika enkelt om adressen istället hade varit crille.org/minne, och dessutom skulle jag inte behövt att ändra i mina backup-skript bara för att få med dessa (4) filer extra i backupen över natten. Kanske ändrar jag det, men det fungerar fint som det för nu. Dessutom vill jag inte locka presoner till denna webbsida. I alla fall helst inte andra personer än mig 🙂

Postat under: Sajter