Lyckad Flash

Igår hade jag Flashkursen igen. Jag gjorde en del grejjer, bland annat visade hurt man genom att bara rita ett par strek kan skapa roliga figurer av dem efter lite trixande och pillande med lager, fyllningar och sånt. Efter det gjorde jag en lysande grön och kul tecknad bild av ett huvud med blinkande ögon. Flash är helkul verkligen. Man kan göra så himla mycket bara genom att rita upp en cirkel och en rektangel för att sedan bara dra i ändarna på dem.

Gjorde dessutom en Flashsida bestående av en massa objekt, naturligtvis alla som vektorgrafik. Det fanns fyra sidor och en himla massa gradientfyllda objekt, text med gradienta bevels, droppskuggor, inneglows och sånt. Hela webbplatsen tog sammanlagt upp 3709 bytes! Underbara laddtider man kan få med lite vektorgrafik 🙂

Postat under: Jobbet