Flashkursen

Har suttit idag och utökat min SAAB-sida en del. Redan för ett par dagar fixade jag iordning den med att byta ut graiken och lägga på snyggare effekter och sånt, men nu var det dags för nästa grej.
Jag ville få in en nyhetsläsare (RSS) på sidan oxå, men där stötte jag på en del problem. Det visade sig (om jag inte fattat nåt fel) att komponenterna XMLConnector och scrollboxar och sånt måste ligga i första framen på första scenen för att det ska fungera? Det verkar verkligen osannolikt att det ska vara så, så det ska jag kolla vidare på imorgon. Om det skulle stämma blir det ju omöjligt att ha en preloader på en sida om innehåller en komponent, och det låter ju mer som en bugg än en omöjlighet tycker jag!

I alla fall; jag löste det genom att lägga alla RSS-grejjer och komponenter i den första framen och sidan börjar nu med RSS-läsaren. Ska som sagt kolla vidare på det, för det låter helt enkelt för knäppt för att vara sant!

Postat under: Jobbet