crille.org

Idag tröttnade jag ordentligt på utseendet på crille.org. Den är visserligen ganska häftig och har en layout som jag inte har sett någon annanstans, men den har som sagt varit med ett tag nu, så det är dags att förnya den några år.

Jag har tänkt mig att göra en riktig kickass-flashsajt av den och har planerat hur den ska se ut och vilken känsla den ska leverera. Det ska bli mycket animeringar, grafiska effekter, ljudeffekter och musik på den. Ska dessutom fixa ihop en preloader och ett intro som jag hoppas kan bli snyggt. Mer tekniskt kommer det att bli en hel del externa komponenter så att filmen i sig inte innehåller så mycket text/bild, utan snarare är mer en container som visar HUR det ska presenteras istället för VAD som presenteras. Info kommer att finnas i databaser och den ska hämtas med PHP och så vidare.

Det ska bli skitskoj att börja skriva på ny helt ny sida! Det var ett tag sedan jag fixade om crille.org… denna underbara plats!

Postat under: Sajter