Counter Strike Source

Kors vilket spel! Efter lång tids väntan beslöt jag mig äntligen för att köpa CSS. Egentligen hade jag tänkt att köpa det från spelbutiken.se för 279+frakt, men istället köpte jag det online direkt från steampowered.com. Riktigt bra sätt att köpa ett spel på verkligen. Man bara fyller i sitt kontokortnummer och klickar på spelet man vill ha. Det kostade bara $20 från Steam, så det vart ju nån hundring billigare oxå.

Jag installerade och testade det nyss och det är ett så jädra grymt spel! Detaljen i grafiken är helt kanon och ljudeffekterna är helsnygga. Kommer nog att spela det en del skulle jag tro! Kanske till och med lika mycket som vanliga CS, som det förresten har varit en del grejjning om det sista.

Hade lite strul med det, så jag installerade om det. När det var fixat lade jag på AdminMod och laddade in lite plugins, bland annat LogD, som utökar loggmöjligheterna en del. Med större loggmöjligheter får man tillfälle att använda en del roliga plugins nämligen. Jag har lagt på en himla massa trevliga plugins på min lokala CS-server. Ngra av nyheterna är spawn-kill, teamkills, nedräkning av bomber, visning av motståndarens data när man dör, bästa spelare och mycket mycket annat. Var nästan på väg att lägga på lite för mycket grejjer. Ett plugin, impressive 7 till exempel, gör så att det låter en massa röster och sånt vad man än gör. Hela CS upplevs då plötsligt som Unreal Tournament eller nåt, och det är ju inte riktigt meningen 🙂

Peter gillade alla nya CS-grejjer jag fixat så jag mailade iväg en massa skript och grejjer till honom. Kan se redan nu att han har lagt in lite av det på Gnorpen!

Postat under: Program