Vad händer med våra prylar?

Dystra tider är över mig. Allt verkar vara trasigt just nu! Bilen är krockad som bekant och jag köpte ett nytt blinkersglas idag. Naturligtvis passar det inte ens i närheten eftersom halva baken på bilen är lite sned just nu. Satte i alla fall på kofångare och sånt så att den ser lite bättre ut.

Spisen pajjade i fredags, och trots att jag ringt till Lundvists 100 gånger har jag fortfarande inte fått något svar. Skall testa igen imorgon. Hoppas att vi får en ny spis för den vi har nu är inte färsk direkt.

Nummerpresentatören gick sönder i förra veckan och om man stoppar in den i uttaget slutar telefonen att fungera. Telefonen är heller inte så himla bra just nu, för displayen verkar vara inne på sista versen och visar bara halva siffror.

Som om detta inte vore nog pajjade nätaggregatet till PC’n idag. Den bara vägrar att vara med om man kopplar in en disk eller nåt sånt. Hittils verkar den fungera om man kör på en bootfloppy, men det är inte så kul i längden kanske 🙂

Med förhoppning att de grejjer vi har som fortfarande fungerar inte skall gå sönder avslutar jag denna tragiska notering.

Postat under: Hemma, Teknik