Startrek-dag

I söndags var det dags för den återkommande trevligheten ”Star Trek-visning” i Karlstad. Jag åkte upp med ett par studenter och vi körde Trek i 11 timmar, med korta bensträckar-pauser, och en pizzapaus, naturligtvis under tiden vi tittade vidare på Star Trek. DEt var en helt okej visning även denna gång, trots att det blev lite för mycket The Next Generation för min smak. Jag glömde ju såklart att ta med mig lite Voyager-avsnitt. Sista episoden fick enligt traditionen bli ett The Original Series-avsnitt, denna gång det legendariska ”Trouble with Tribbles”! Härligt avsnitt.

Även Trollhättan är i starten på en liten sci-fi-förening, men det verkar ha gått lite i graven, mest efterssom de verkar sikta lite för mycket på att integrera det i kårens verksamhet med utskott, logotyper, webbsidor och grejjer. Jag tror att om vi struntar i det där, och bara sprider ut info om att det blir en visning, så blir det bättre. Inga problem alls, jag kommer nog att göra det själv annars. Det är ju inte så svårt faktiskt.

På torsdag är det Vetenskapsdagarna här, och det börjar snart bli dags för mig att förbereda mig. Både mor, far och Suzana vill komma dit och lyssna, så det är nog läge att göra bra ifrån sig! Föräldrarna har aldrig sett mig jobba, så det kan bli kul hoppas jag!

Postat under: Hemma