Rock ’n roll

Hehehe… köpte precis ett par Harman/Kardon högtalare till Mac’en med en riktigt sjyst baslåda! Fasiken va fint det låter! Har inte bytt låtar så här ofta i iTunes på länge. Ozzy’s klassiker The Ultimate Sin är en ÄNNU större fröjd för örat nu!

Brännarfabriken är i full gång här hemma nu. Var inne på Elektronikhust (av alla ställen) och köpte ett 25-pack DVD som snart kommer att vara slut. Har en hel del disk att frigöra nämligen. Ska bland annat bränna ut 10 säonger Friends, lite 24 och en trippel-DVD Star Trek TOS, första säsongen. Funderade på att köpa en trevlig extern hårddisk på 250 GB. Trevligt förpackad i ett skal av borstat stål. När man har en Mac krävs det ju nästan att kringutrustningen är väldesignad, annars försvinner ju den söta mini’n mitt upp i allt!

Postat under: Hemma