Regnig lördag

Jädrans trist väder idag! Det ska vara sånt här tristväder hela dan säger dom. I tisdags, när Suzana satt still i bilen, kom ett träd i hög hastighet och körde på henne bakifrån! Eller ja… kanske var det att hon var stressad, hon höll på att laga mat hemma och märkte att ugnen gått sönder. Hon la in maten i bilen och körde till en kompis med det. När det var klart skulle hon skynda sig hem, backar snabbt och kör på ett träd. Inga problem med henne, men blinkersglaset pajjade och bakskärmen trycktes in. Jag har lagat det värsta med en hammare så nu kan man stänga luckan och bakdörren i alla fall. Jädra skit. Vi hade i och för sig tänkt att köpa nu bil, men ändå. Den ska besiktas snart, ovh då kommer den att behöva nya däck, bromsrör och grejjer. Vi ska inte besikta den, vi ska bara fixa det värsta på den och sen sälja den.

Nu är det hög tid för morgonkaffe, glömde det imorse (första gången i världshistrien).

Postat under: Jobbet