Prylar ordnar sig alltid

Nu är läget lite bättre med våra prylar. Bilen har jag lappat ihop någorlunda så den ser ganska okej ut nu. Har inte bankat ut all plåt ännu, men det har jag inte tid till som det är nu, det är för mycket jobb att göra. Ugnen, som vi trodde skulle bytas ut, blev dessvärre lagad av reparatören igår. Huvudsaken är väl att den funkar, men det hade inte suttit fel med en ny istället.

Nätagget som gick sönder har jag inte bytt ännu, men jag skall köpa ett nytt idag, så får vi hoppas att det är det som är felet. Det kan ju oxå vara någon av power-supply’ens styrkretsar som gått och dött. Det märkliga är ju att den fungerar så länge man inte kopplar in en disk eller CD. Mycket märkligt. Har dessutom kollat alla spänningar i BIOS, och dom ser faktiskt okej ut. Visserligen blir dom inte okej när man belastar agget.

Flash har äntligen kommit till skolan, men Kajsa hade inte möjlighet att installera det i datasalen idag, för det var bokat hela dan. Ingen större fara i och för sig, för dom kommer att ha tillräckligt att göra med Photoshop idag hoppas jag.

Satt igår och Photoshoppade lite bilder. Klart skoj! Jag ”försnyggade” lite ansikten genom att lägga markeringar och kopiera till nya lager. Efter lite effekter, filter och annat trevligt blev ju till och med jag riktigt snygg! hehehe

Nu blir det rättning av labbar och en del annat. Har en gigantisk lista över jobbgrejjer att göra. Måtte Webshop öppna snart, så det kan bli lite CS oxå. Alla andra toklirade hela kvällen igår tydligen!

Postat under: Hemma, Teknik