På grund på SAND

Huvudet bara dunkar och klockan är 4. Har äntligen tagit mig ur sängen. Vi var på SAND igår med Thomas och Boris och det blev mer än lite blodigt! Har ingen koll på hur blodigt, men vi hade grova problem med att cykla hem i alla fall. Det var inte mycket folk där, såklart, det var ju trots allt bara en torsdagskväll, men vi höll igång desto bättre!

Vi kom överens om att nästa lördag ska vi ta med en kasse öl till Thomas studio och jamma lite. Jag kom på idag att det hade varit kul att göra nåt lite mer seriöst av det, så jag ska försöka tt skriva en låt som vi kan köra. Det skulle vara kul att skriva den, repa, spela in, mixa och producera sin egna låt. Hans studio är ju riktigt fin, och i den har vi verkligen allt som behövs!

Funderar bara på när jag ska hitta tiden att skriva den låten. Har en himla massa rapporter att rätta, och måste skriva planeringen för Datalogikursen, men detta är viktigt, så jag ska nog hitta några timmar. Tänkte mig en klassisk hårdrockslåt med intro, vers, brygga, refräng osv. Ska hitta på lite goa riff och fill-ins oxå, så det lär ju bli en hit!

Nu ska jag fortsätta att vårda huvudvärk. Det får bli en film eller nåt i den stilen nu. Absolut inget tuffare i alla fall!

Postat under: Hemma