Macman

Pacman blir MacmanDet überklassiska spelet Pacman kom ut i widgetform i somras, men det tog inte lång tid innan utvecklaren fick ett brev med juridiska hot från Namco, företaget som äger varumärket Pacman. Nu släpps widgeten igen, men under namnet Macman. Ladda ner nu, medan det fortfarande går.

Dagens notiser: 24 oktober – MacWorld – Sveriges Mactidning – En del av IDG.se

Vilken fantastiskt grej! Pacman tillgänglig som Widget för OS X! Jag laddade nyss ner den och spelet är lika genialt som iden. Enda kruxet är att man måste träna upp sig lite på Pacman nu, det var ju ett tag sen man spelade det där sist.

På tal om spel. Var inne på Gnorpen och spelade CS förut idag. Det gick riktigt jädra illa. Har inte spelat så illa på hur länge som helst. Vet inte vad som hände, men jag träffade fasiken inte nåt.

Postat under: Program