Födelsedag

Igår var vi på födelsedagskalas för Marika, som passade på att bli ett år äldre. Det var klart skoj, och efteråt gick vi till Butlers. Förr i världen var Butlers som ett andra hem, men nuförtiden är man inte direkt där lika ofta! Uteserveringen har jag visserligen varit på en del iår, men jag har inte varit inne på Butlers ordentligt sedan dom införde den nya anti-röklagen.

Fy fan. Måtte någon ta sitt förnuft tillfånga och återinföra rökning på krogar! Igår på Butlers var det nämligen hemskt. Visserligen kände jag ingen röklukt, men det var nog den enda lukten jag inte kände. Hela Butlers var var fyllt av stank från fisar, spya och svett! Det är sant! Det luktade verkligen riktigt illa där! Hoppas som sagt att dom snart tillåter rökning ute, annars har jag snart ingen lust att vara där.

Postat under: Hemma