Nu var man igång då!

Välkommen till in Blog!

I dessa dagar är man ju som bekant fullständigt ”off” om man inte har en blog, så i ett desperat försök att fortsätta att vara ”på” verkar en blog vara rätta vägen att gå. Innehålet i denna blog kommer framförallt att vara saker som händer mig och personer i min närhet. När man tänker på det är ju egentligen en blog bara en modeern form av dagbok, eller???

Nästa steg i mitt bloggande får bli att hitta en spännande sätt att få in nya meddelanden i bloggen. Som stolt användare av Mac OS X måste det finnas en ursnygg Dashboard widget man kan använda i detta syfte. Jag skall börja leta efter en sådan direkt, sen är det bara att hoppas på det bästa!

Jag hoppas att detta med bloggande blir skoj, nu är det dags att börja jobba lite. Har en hel del som skall göras. Ny kurs börjar på torsdag, en Flash-kurs, som skall bli mycket kul att hålla i!

Postat under: Bloggen